Welkom in mijn digitale leeromgeving

Kies je eigen weg!

Jij voelt dat er meer is. Je haalt niet alles uit je leven wat er in zit. Je hebt vooral veel meer te geven. Je hebt het gevoel dat je leven is volgelopen met verwachtingen, verplichtingen en zorg voor anderen. Tijd dus om écht werk te maken van jouw bestemming!

 

- Nieuwe groep start op 1 september 2018! -
Basismodule (100 dagen)


'Leef je bestemming'

Als je besluit serieus aan het werk te gaan met jouw eigen bestemming (wat dat ook is!), kies je voor de basismodule Leef je bestemming'. De eerste en waarschijnlijk belangrijkste stap naar de verwezenlijking van jouw bestemming!

In 13 bijzonder leerzame, maar vooral transformerende lessen reizen we samen door jouw hele leven (de 7 levensgebieden) en stellen daarin de 2 meest wezenlijke vragen: 'wat kun je loslaten?' en 'wat kun je terugnemen wat je kwijt was?' Aan de hand van de door mijn ontwikkelde Jubilé Code en Jubilé Matrix leer je luisteren naar de stem van je ziel. Eindelijk mag het cadeau van jouw leven volledig uitgepakt worden!

Je krijgt van mij:

 • 100 dagen lang élke dag een inspirerende mail
 • 13 zeer diepgravende en transformerende lessen
 • 15 motivatievideo's en een aantal instructievideo's
 • toegang tot een besloten online community van cursisten
 • een bijzonder aanbod voor een vervolg op je reis (verdieping)

 • Jouw investering:
  € 249,-

  Bestel nu!

  Tijdens of na afloop van de basismodule is het zinvol een coachingsgesprek aan te vragen. Deze is optioneel en kost je als cursist maar € 75,-