Een coachingstraject versnelt jouw persoonlijke proces. Jij zult het zelf moeten doen, het is jouw leven. Maar als jij mij uitnodigt om je te helpen, te corrigeren, aan te moedigen, te spiegelen en soms zelfs te provoceren, zet jij de turbo aan.

Elk coachingstraject begint met een (gratis) telefonisch intakegesprek. Daarin onderzoeken we of ik voor jouw de geschikte coach ben. Voor mij is het belangrijk om je motivatie en commitment te voelen. Ik werk alleen met mensen die écht bereid verandering welkom te heten in hun leven én mij vertrouwen.

In het intakegesprek vertel ik je welk traject ik voor jou geschikt acht. Alle trajecten zijn kort en intensief, met een kop en een staart. Ik geloof niet in eindeloze gesprekken en slepende processen. Wij gaan direct op zoek naar jouw diepste verlangen en toetsen (“is dit echt van jou?”). Vervolgens sporen we de patronen, overtuigingen of trauma’s op die jou weghouden van wat je verlangt. En dan zoeken we strategieën die je daarvan bevrijden, zodat je verder kunt en echt voluit gaat leven.